ZZP opdrachten monteur

ZZP opdrachten monteur

FLEOX heeft een uitgebreid aanbod aan ZZP opdrachten monteur. Bij FLEOX zijn wij altijd op zoek naar ZZP monteurs met ervaring en kennis. Samen met jou gaan wij aan de slag met het vinden van een opdracht die aansluit bij jouw wensen. Dit doen we door goed te kijken naar jou als persoon en te luisteren wat jij belangrijk vindt bij een nieuwe opdracht. Ben jij de ZZP monteur, ZZP elektromonteur of ZZP installatiemonteur die wij zoeken? Bekijk het uitgebreide aanbod aan ZZP opdrachten monteur.


Filteren
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
Er zijn {{ItemsCount}} vacatures gevonden
Fleox

ZZP opdrachten Monteur?

Monteur ZZP opdrachten

Voor een aantal bedrijven in meerdere provincies in Nederland zoeken wij een ZZP Monteur. Wij werken samen met toonaangevende bedrijven die altijd op zoek zijn naar een ZZP Monteur. Staat de opdracht ZZP Monteur die bij jouw wensen aansluit er niet tussen, maar ben je wel benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons jouw cv toe en we gaan voor je aan de slag!

Wil jij werken als ZZP Monteur?

Een nieuwe uitdaging aangaan als ZZP Monteur? Bij FLEOX weten wij precies hoe we jou verder kunnen helpen ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden en het tarief die je bij de ZZP opdracht monteur krijgt zijn goed. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.