ZZP opdrachten werktuigbouwkunde

ZZP opdrachten werktuigbouwkunde

Filteren
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
Er zijn {{ItemsCount}} vacatures gevonden
Snel aan de slag als ZZP’er in de werktuigbouwkunde? Met een ruim aanbod aan ZZP opdrachten werktuigbouwkunde zijn er altijd diverse opdrachten. Bij FLEOX werken wij samen met veel toonaangevende bedrijven in verschillende regio’s. We leren jou graag kennen zodat wij jou kunnen helpen bij de zoektocht naar een leuke opdracht. Bekijk ons uitgebreide aanbod ZZP opdrachten in de WTB en reageer gemakkelijk via de website.
Fleox

ZZP opdrachten werktuigbouwkunde?

Werktuigbouwkunde ZZP opdrachten

Op zoek naar een uitdagende opdracht als ZZP werktuigbouwkunde? Bij FLEOX hebben wij een ruim aanbod voor jou! Ons doel is het bemiddelen tussen jou en een bedrijf dat bij jou past. Bij veel van de ZZP opdrachten zijn er diverse taken binnen het bedrijf. Geen dag is dus hetzelfde!

Wil jij werken als ZZP’er in de werktuigbouwkunde?

FLEOX helpt jou bij de zoektocht naar jouw ideale opdracht. Dit doen wij door actief op zoek te gaan naar een opdracht die aansluit bij jouw wensen. Het ruime aanbod aan ZZP opdrachten werktuigbouwkunde en veel ervaring van de specialisten zorgen ervoor dat er een goede match wordt gevonden. Voor het werken in de elektrotechniek heb je een geldige KvK nodig.