ZZP opdrachten NDO

ZZP opdrachten NDO

Filteren
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
Er zijn {{ItemsCount}} vacatures gevonden
Zoek jij uitdagende ZZP NDO opdrachten ? Met een ruim aanbod aan opdrachten ZZP NDO zijn er altijd diverse banen. Wij hebben zowel ZZP niet destructief onderzoek opdrachten voor ervaren vakspecialisten als starters op de arbeidsmarkt. Bij FLEOX werken wij samen met veel toonaangevende bedrijven in verschillende regio’s. Benieuwd? Bekijk snel onze openstaande ZZP NDO opdrachten.
Fleox

Benieuwd naar onze NDO ZZP Opdrachten?

ZZP opdrachten in de NDO sector

Ben je op zoek naar een uitdagende opdracht in de NDO sector? Bij FLEOX staan we klaar om je te helpen. Ons doel is om de perfecte match te vinden tussen jou en een bedrijf dat bij jouw wensen en vaardigheden past. Veel van onze ZZP NDO opdrachten bieden niet alleen de kans op langdurige projecten, maar ook op doorgroeimogelijkheden.

Wil jij werken als zzp in de techniek?

Wil je werken als ZZP'er in de techniek, specifiek binnen non-destructief onderzoek (NDO)? Met alleen een technische achtergrond kan je al aan de slag! Als ZZP NDO hebben we zowel opdrachten voor specialisten of starters. Je voert inspecties en onderzoeken uit aan constructies en objecten, waarbij je de locatie, afmetingen, dikte en eventuele defecten detecteert. Hiervoor maak je gebruik van technieken zoals röntgen, ultrasoon, magnetisch en penetrant onderzoek. Ben jij de NDO ZZP'er die wij zoeken? Neem contact met ons op!