Monteur vacatures

Monteur vacatures

Filteren
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
Er zijn {{ItemsCount}} vacatures gevonden
FLEOX heeft een uitgebreid aanbod aan vacatures monteur. Bij FLEOX zijn wij altijd op zoek naar monteurs met of zonder ervaring en kennis. Samen met jou gaan wij aan de slag met het vinden van een baan die aansluit bij jouw wensen. Dit doen we door goed te kijken naar jou als persoon en te luisteren wat jij belangrijk vindt bij een nieuwe uitdaging. Ben jij de monteur, elektromonteur of installatiemonteur die wij zoeken? Bekijk het uitgebreide aanbod aan vacatures monteur.
Fleox

Benieuwd naar onze vacatures Monteur?

Monteur vacatures

Voor een aantal bedrijven in meerdere provincies in Nederland zoeken wij een monteur. Wij werken samen met toonaangevende bedrijven die altijd op zoek zijn naar een monteur. Staat de vacature monteur die bij jouw wensen aansluit er niet tussen, maar ben je wel benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons jouw cv toe en we gaan voor je aan de slag!

Wil jij werken als Monteur?

Een nieuwe uitdaging aangaan als monteur? Bij FLEOX vinden we het belangrijk om jou te helpen om jezelf te ontwikkelen in jouw carrière. Met goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris vinden wij een baan die bij jou past. Ieder jaar ontvang je vakantiedagen, ATV dagen en vakantiegeld zodat je lekker kunt genieten van je vakantie. In een team van ervaren en onervaren monteurs werk jij bij mooie projecten. Indien je nog geen zelfstandige monteur bent, helpen zij je graag met het ontwikkelen hiernaartoe.