NDO Vacatures

NDO Vacatures

Filteren
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
Er zijn {{ItemsCount}} vacatures gevonden
Ben je op zoek naar uitdagende NDO ZZP opdrachten? Bij FLEOX hebben we een breed scala aan interessante klanten in verschillende regio's, waar je direct aan de slag kunt! We zijn op zoek naar zowel ervaren ZZP specialisten als ZZP juniors in de non-destructieve onderzoek (NDO) sector. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk snel onze openstaande ZZP opdrachten.
Fleox

Benieuwd naar onze NDO vacatures?

Vacatures Non Destructief Onderzoek

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de non-destructieve onderzoek (NDO) sector? Bij FLEOX hebben we verschillende interessante klanten waar je direct aan de slag kunt! Ons doel is om de perfecte match te vinden tussen jou en een bedrijf dat bij jou past. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan in de NDO sector. Veel van de niet-destructief onderzoek vacatures bieden ook diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Bovendien bestaat de mogelijkheid om deze functie te combineren met een opleiding, zodat je meteen de theoretische kennis kunt toepassen in de praktijk. Het enige wat je nodig hebt, is een technische achtergrond!


Wil jij werken in de techniek?


Als NDO'er werk je in de technische sector en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van inspecties en onderzoeken aan constructies en objecten. Hierbij gaat het om het bepalen van de locatie, afmetingen, dikte en het detecteren van eventuele defecten in het object. Het onderzoek maakt voornamelijk gebruik van röntgentechnieken, ultrasone technieken, magnetische technieken en penetrante technieken. Klinkt dit interessant voor jou? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!