Vacatures metaal

Vacatures metaal

Filteren
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
Er zijn {{ItemsCount}} vacatures gevonden
Wil jij binnenkort starten in de metaal? Bij FLEOX hebben wij een ruim aanbod aan vacatures metaal. Zo kun je bij ons aan de slag als lasser of constructiebankwerker. FLEOX werkt samen met een groot aantal toonaangevende bedrijven waardoor jij altijd bij een betrouwbaar bedrijf terecht komt. Bekijk onze metaal vacatures of verstuur jouw open sollicitatie zodat wij kunnen kijken wat bij jouw past
Fleox

Benieuwd naar onze vacatures metaal?

Metaal vacatures

Op zoek naar een uitdagende baan in de metaal? Op onze website vind je een ruim aanbod aan banen in de metaal. Wij zoeken zowel ervaren kandidaten als kandidaten die net starten. Bij FLEOX helpen wij jou naar een baan die aansluit bij jouw wensen. Bij veel van onze metaal vacatures bieden wij diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Kan jij niet vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op of ga voor een open sollicitatie! Wij helpen je graag.

Wil jij werken in de Metaal?

FLEOX helpt jou bij de zoektocht naar jouw nieuwe baan. Dit doen wij door actief op zoek te gaan naar een baan die aansluit bij jouw wensen. Het ruime aanbod aan vacatures metaal en veel ervaring van de specialisten zorgen ervoor dat er een goede match wordt gevonden. Voor werken in de metaal heb je een afgeronde MBO opleiding nodig.