Loodgieter vacatures

Loodgieter vacatures

Filteren
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
Er zijn {{ItemsCount}} vacatures gevonden
FLEOX heeft een groot aanbod aan vacatures loodgieter. Er is altijd ruimte voor een gemotiveerde loodgieter. FLEOX helpt jou bij het vinden van een baan die bij jou past. Wij luisteren naar jouw wensen en kijken aan de hand hiervan welk bedrijf een goede match voor jou is. Ben jij een loodgieter of leerling loodgieter? Bekijk het uitgebreide aanbod aan vacatures loodgieter.
Fleox

Benieuwd naar onze vacatures Loodgieter?

Loodgieter vacatures

FLEOX zoekt voor jou de baan die aansluit bij jouw profiel. Wij werken samen met grote en kleine bedrijven in meerdere provincies in Nederland. Twijfel jij nog of de vacature loodgieter bij jou past, maar ben je wel toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur ons jouw cv toe middels een open sollicitatie zodat wij kunnen kijken welke functie bij jou past.

Wil jij werken als Loodgieter?

Een nieuwe baan als loodgieter? Bij FLEOX weten wij precies hoe we jou verder kunnen helpen ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden en het salaris die je bij de vacatures loodgieter krijgt zijn prima. Zo ontvang je o.a. ieder jaar vakantiedagen, ATV dagen en vakantiegeld. Samen met ervaren loodgieters werk jij bij mooie projecten. Zij leiden je op zodat je uiteindelijk zelfstandig het werk kunt uitvoeren.