Werken bij Fleox

Werken bij Fleox

Join our pack

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je deel uitmaken van FLEOX? Wij streven naar vernieuwing en een vleugje humor! Ons moderne kantoor, inclusief eigen bar, biedt gezellige pauzes en vrijdagmiddagborrels. Is de concentratie even weg? Geen zorgen! Daag gerust een collega uit voor een potje tafeltennis of Mario Kart op de Nintendo Switch. Bij ons draait alles om mogelijkheden en plezier!

Met een focus op diversiteit, eerlijkheid en flexibiliteit streeft FLEOX ernaar om een mooie werkplek te creëren. Bij ons is het mogelijk om thuis te werken en zetten wij ons volledig in voor de ontwikkeling van het team. Onze communicatie is direct en transparant. Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur? Neem dan een kijkje op onze "Over FLEOX" pagina. Ben je geïnteresseerd om bij FLEOX te werken? Bekijk dan onze interne vacatures en wie weet mag jij jezelf straks een trotse leeuw of leeuwin noemen!

Hunt your own dream

INTERNE VACATURES BIJ FLEOX

Alle openstaande vacatures {{ItemsCount}}

Behind the Scenes at FLEOX

Samen jagen we sterker

Bij FLEOX heerst een informele sfeer waarin we één hecht team vormen! Van het lopen van marathons tot spannende simraces en tafeltennistoernooien, we creëren een dynamische en gezellige werkomgeving waar humor altijd centraal staat.

ROARRR, UNLEASH YOUR LION!

JOUW PERSOONLIJKE GROEI
Bij FLEOX geloven we sterk in de ontwikkeling van onze medewerkers, waarbij we luisteren naar jou, in elkaar geloven en flexibiliteit omarmen. Wij bieden jou diverse mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Dit doen we door middel van coaching en trainingen, maar ook door het creëren van een inspirerende werkomgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. FLEOX geeft je de ruimte om te brullen als een leeuw en je volledige potentieel te benutten!

DISCOVER THE ROARING BENEFITS OF FLEOX

Wat kun je verwachten?

Bij FLEOX draait het niet alleen om werken. Wij vinden het belangrijk dat je ook met plezier naar je werk gaat. Wij bieden talloze voordelen die jouw werkdagen nog beter maken! Van flexibele werktijden en verzorgde lunch tot gezellige activiteiten en groeikansen, bij FLEOX streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin je niet alleen succesvol kunt zijn, maar ook volop kunt genieten.
Tafeltennis
Lunch
Vrijmibo
Take-away
Thuiswerken
Mario
Tafeltennis
Lunch
Vrijmibo
Take-away
Thuiswerken
Mario

Meet our team!

FLEOX eigen leeuwen en leeuwinnen

Word jij onze nieuwe collega? Als je denkt dat je past binnen onze cultuur met dezelfde mindset en bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen met veel flexibiliteit, dan is FLEOX de organisatie voor jou! Ontmoet jouw nieuwe collega's.
Fleox

Kings of the Savanne

Ga jij de strijd met ons aan?

Ons team staat dagelijks voor jou klaar! Hebben we jou overtuigd om bij FLEOX te komen werken? Aarzel niet en solliciteer direct. Zodra je hebt gesolliciteerd, nemen we snel contact met je op voor een telefonische kennismaking en eventueel om een afspraak te maken op ons kantoor.