Vrienden van FLEOX

Vrienden van FLEOX

De Marathon van Rotterdam

Join the pack

Fleox

Welkom, collega, vriend(in) en familielid van FLEOX!

Op zondag 14 april 2024 hebben we voor het derde jaar op rij deelgenomen aan de kwart marathon van Rotterdam (10,55 km). Samen met een groep van 43 mensen was het opnieuw een fantastische dag! We willen iedereen bedanken die heeft gedoneerd, deelgenomen en alle supporters langs de zijlijn. Dankzij jullie hebben we weer prachtige prestaties neergezet!

This run was a roaring success!

Doe jij mee?

Run with the lions

Hier zijn al onze leeuwen en leeuwinnen die hebben deelgenomen aan de 10,55km van Rotterdam in 2024! Samen met vertrouwde gezichten en nieuwe vrienden gaan we weer voor een geweldige tijd en een hoop plezier!
Fleox

Stichting DaDa

Rennen voor een goed doel

Laten we niet alleen rennen voor de kilometers, de gezelligheid en sportiviteit, maar ook voor het goede doel! Dit jaar hebben we ons ingezet voor Stichting DaDa, een betere kinderzorg in Nederland.

Hoewel de zorg in Nederland over het algemeen goed is, is het soms niet genoeg. Stichting DaDa werft fondsen voor projecten die het ziekenhuisverblijf voor kinderen aangenamer maken.

We willen iedereen bedanken die heeft gedoneerd! FLEOX heeft een mooi bedrag opgehaald en samen met nog vele andere partijen was de totale opbrengst voor Stichting Dada ruim €94.000!