Over Fleox

Over FLEOX

Het verhaal van FLEOX

Nothing beats a Lion

FLEOX is in 2021 opgericht met een echte Rotterdamse mentaliteit: hardwerkend en direct. Met een decennia aan ervaring in de arbeidsbemiddeling, plezier in het vak en behoefte aan verandering was het tijd voor een nieuw begin. De naam FLEOX is afgeleid van het Latijnse woord ‘Flexibel’ en ‘Leo’. Zoals leeuwen de koning van de dieren zijn, zo willen wij ons onderscheiden in de arbeidsbemiddeling. Met expertise en een persoonlijke aanpak willen wij de strijd aangaan om vakmensen en zelfstandig personeel in de bouw en techniek te helpen aan een baan of opdracht die ze verdienen. Ga jij de strijd met ons aan? Het jachtseizoen is geopend!

A lion runs the fastest when it is hungry

Roarrr, Unleash the Lion!

Wij zijn niet zomaar een arbeidsbemiddelingsbureau. Wij geloven in vrijheid en plezier. We streven naar succes door flexibiliteit en onderling vertrouwen. Bij ons heb je de ruimte om te brullen als een leeuw en jouw volledige potentieel te benutten!

Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften en zijn toegewijd om jou te helpen. Wij geloven dat onze persoonlijke aanpak daarbij het verschil maakt. Samen gaan we met jou op jacht naar een betere toekomst, samen vormen we ‘a pact’, gaan we voor succes en transparante samenwerking. Met deze werklust heeft FLEOX de kracht om daden te verrichten. Daadkracht behoort samen met vrijheid en toewijding aan onze drie kernwaarden en onderscheiden wij ons van de rest. Wij jagen naar succes met zijn allen!
Fleox

we HUNT TOGETHER

Meet FLEAX

Wij houden ons niet alleen bezig met het bemiddelen van vakmensen en zelfstandig personeel in de bouw en techniek maar ook in de schoonmaakbranche. FLEAX, een combinatie van ‘Flexibel’ en ‘Lea’, is een uitbreiding van ons werkgebied dat goed aansluit bij de flexibiliteit en persoonlijke aanpak die wij jou bieden. Wij hebben voor al onze vakgebieden toegang tot “a crowd of lions” en “a crowd of lionesses”. Met enthousiasme en hard werken zetten wij ons in om de perfecte match tot stand te brengen.

we are ‘tough lions’

Teamwork makes the dream work

Samen werken onze teams als één geheel en vullen elkaar aan om tot de beste resultaten te komen. Wij geloven dat open communicatie en respectvolle samenwerking de sleutel zijn tot succes en daarom hanteren wij het motto "teamwork makes the dream work". Samen jagen we sterker.

Plezier in je werk en plezier met elkaar, dat is de sleutel tot succes en zo gaan wij te werk. Bij FLEOX werken we op een vernieuwende manier met focus op diversiteit, eerlijkheid en flexibiliteit. Of je nu thuis wilt werken, een rondje Mario kart wilt rijden op de Nintendo Switch of een potje tafeltennis wilt spelen, bij ons kan het allemaal. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en wij investeren in onze medewerkers door middel van trainingen, coaching en persoonlijke begeleiding. Zo halen we het beste uit jou!
Fleox

Kings of the Animals

AMBITIOUS AND PREPARED

Sinds 2021 is FLEOX snel gegroeid. Wij hebben alle nodige certificaten (VCU en NEN certificaat, SNA verklaring en lid van de NBBU) en een enthousiast team. We hebben een bedrijf opgezet waar we trots op zijn, maar we zitten niet stil. Wij blijven in beweging en trekken de savanne door om onze ambities te verwezenlijken. Nothing beats a lion!