Ik zoek personeel

Ik zoek personeel

READY TO HUNT? WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?
Zoek jij personeel voor in de bouw of techniek? Dan kan FLEOX daar zeker bij ondersteunen. Leg het stukje vlees voor ons neer en wij gaan jagen. Wij gaan door totdat wij de juiste techneut en vakspecialist gevonden hebben. Wij gaan door, totdat wij het vlees te pakken hebben.
Fleox

discover hunting possibilities

Personeel gezocht

Is het op uitzend-, detacherings-, project- of ZZP basis? Of heb je liever werving & selectie? Dat is geen enkel probleem! De klant bepaalt de werkwijze en FLEOX past zich daarop aan. FLEOX is een organisatie die de technische knowhow in huis heeft en gemakkelijk vraag en aanbod samenbrengt. Wij zullen er daarom alles aan doen om jou te voorzien van gekwalificeerd bouw en/ of technisch personeel. Ben je hongerig geworden? Neem contact met ons op!
Our Lions Work and hunt together.
And you?

Kies voor Detachering

Dé werkgever die de strijd samen met jou aangaat. De leeuw wordt al jarenlang bedreigd met uitsterven, net zoals de schaarste voor gekwalificeerd bouw- en technisch personeel. Als organisatie wil je flexibel zijn en geen financieel risico lopen. Daarnaast wil je de zekerheid creëren dat deze Lions bij jou blijven. Allereerst stellen we het territorium vast, met jouw wensen en behoeften, om vervolgens te kijken naar wat er mogelijk is. Onze ‘lions’ zijn hongerig naar meer en hebben van nature de drive om te blijven groeien. Als zij zich gefocust hebben op een target, dan hebben zij een hoge mate van loyaliteit en trouw.

Wanneer dit langdurige werkzaamheden zijn of je hebt de intentie om de Lion in dienst te nemen, dan adviseren wij om te kiezen voor detachering. Vooraf bespreken wij dit en maken wij afspraken. FLEOX ontzorgt jou compleet op het gebied van personeelsadministratie, loondoorbetalingen en overige emolumenten. Het enige wat wij van jou verwachten is dat jij toezicht houdt op de werkvloer en uiteraard het werk.
Fleox
we are flexible

Je kan ook kiezen voor uitzenden

Zoek jij techneuten of vakspecialisten voor tijdelijke werkzaamheden of langere periodes? Dan bieden wij ook de keuze voor uitzendbasis. Het voordeel is dat FLEOX hierin snel kan schakelen en jou daarbij snel kan ondersteunen. Hierbij is de flexibiliteit op z’n top! Wat overigens een prettig en rustig gevoel kan geven.

Zijn de werkzaamheden afgelopen of loopt het financieel even niet lekker? Geen nood aan de man, de flexibiliteitskaart kan ingezet worden. Maar gaat alles nu op rolletjes en de werkzaamheden blijven toenemen? Dan kan de Lion kosteloos worden overgenomen na zijn inleenperiode. Bij uitzenden worden er een aantal facetten weggenomen door FLEOX, zoals personeelsadministratie, loondoorbetalingen en overige emolumenten.
Looking for another option?

Er is ook werving & selectie

Ben jij direct op zoek naar vast personeel? Dan is werving en selectie de beste oplossing. Wij doen de werving en recruitment campagnes voor de gevraagde vacatures en jij spreekt de voorgestelde Lions. Wij maken alvast een voorselectie op basis van jouw wensen. Zijn wij te selectief? Nee, wij zullen alles in samenspraak doen en overleggen de binnenkomende Lions. Hierbij ontzorgen wij jou in het uitgebreide selectie procedure en FLEOX zal ten allen tijden adviezen meegeven.

Hoe ziet het er uit:

1. Je zet de vacature(s) uit bij FLEOX;
2. Recruitment campagnes gaan live;
3. FLEOX selecteert de geschikte Lions;
4. Lions worden uitgenodigd bij FLEOX op kantoor;
5. Een selectie Lions wordt voorgesteld;
6. Lions gaan op 1e gesprek;
7. Er is een 'pact' samengesteld. Er is een match! Tijd voor al het contractwerk;
8. Begeleiding van de aangenomen Lion vanuit FLEOX;
9. Tot slot: over tot betaling!
Fleox
experienced lions Wij hebben ook ZZP'ers

FLEOX biedt alles aan op maat en wij hebben de planningen inzichtelijk van lopende projecten van klanten en ZZP’ers. Zoek jij personeel, maar werk je het liefst met ervaren ZZP'ers? Dat is ook een mogelijkheid. Zij nemen natuurlijk al een bak met ervaring en kennis mee. De perfecte oplossing! FLEOX betaalt de ZZP'ers binnen 7 dagen, dus zekerheid van beiden kanten. Wie wil dat nou niet? We hunt together and you?