ZZP opdrachten infra techniek

ZZP opdrachten infra techniek

Filteren
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
Er zijn {{ItemsCount}} vacatures gevonden
Binnenkort starten als ZZP’er in de Infra techniek? Het hele jaar door heeft FLEOX een ruim aanbod aan ZZP opdrachten infra techniek. Zo kun je bij ons aan de slag als Stratenmaker of Grondwerker. FLEOX werkt samen met een groot aantal toonaangevende bedrijven waardoor jij altijd bij een betrouwbaar bedrijf terecht komt. Met een ruim aanbod aan ZZP opdrachten infra techniek vinden we altijd iets wat bij jou past.
Fleox

ZZP opdrachten Infra techniek?

Infra techniek ZZP opdrachten

Werken als ZZP’er in de infra techniek? Op onze website vind je een ruim aanbod aan ZZP opdrachten in de infra techniek. Wij bemiddelen tussen jou en een bedrijf dat bij jouw wensen aansluit. Bij de ZZP opdrachten infra techniek zijn er meerdere taken binnen het bedrijf waar jij aan gaat werken.

Wil jij werken als ZZP’er in de Infra techniek?

FLEOX is een arbeidsbemiddelaar in de bouw en techniek. Wij gaan actief voor jou op zoek naar een opdracht die aansluit bij jouw wensen. Met een ruim aanbod aan verschillende ZZP opdrachten infra techniek en veel ervaren specialisten zorgen wij ervoor dat jij terecht komt bij een betrouwbaar bedrijf. Voor het werken in de ZZP infra techniek heb je een geldige KvK nodig.