Factuur betalingen bij FLEOX

You are a lion!

Bij FLEOX weten we hoe belangrijk het is dat de facturatieprocedure soepel en efficiƫnt verloopt. Daarom maken we gebruik van reverse billing. Maar wat houdt dat precies in en hoe werkt het indienen, goedkeuren en betalen van facturen bij FLEOX? We leggen het graag aan je uit!

ONS FACTURATIE SYSTEEM: REVERSE BILLING


Bij FLEOX hebben we het proces van urenregistratie en facturatie vereenvoudigd met behulp van reverse billing. Reverse billing is een engelse term en betekent dat de verantwoordelijkheid voor facturatie en betaling wordt overgedragen van de opdrachtnemer naar de opdrachtgever. Dit betekent dat FLEOX verantwoordelijk is voor tijdige facturatie en betaling. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over je betalingen!

Reverse billing wordt afgehandeld via een systeem waar de gewerkte uren van de ZZP'er in worden geregistreerd. Bij FLEOX hanteren we een betalingstermijn van maximaal vijf werkdagen na het indienen van de uren via de e-mail.Op deze manier zorgen we voor een efficiƫnt en snel betalingsproces, zodat jij zonder zorgen kan werken en wordt betaald.

Belangrijk! De overeenkomst van opdracht moet getekend worden om uitbetaald te worden.

WAT MOET IK DOEN?


Werk je in de bouw of techniek dan werkt het betalingssysteem als volgt:
Na elke werkweek dien je een urenbon te sturen naar info@fleox.nl (bij voorkeur uiterlijk maandag na het einde van de week). De urenbon die je stuurt moet ondertekend zijn door het bedrijf (opdrachtgever) waar je werkzaam bent.

Als je werkzaam bent in de schoonmaak werkt het als volgt:
Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, ontvangen we bij voorkeur je gewerkte uren uiterlijk op maandag via WhatsApp. Wij houden jouw urenregistratie bij en vergelijken deze met die van de opdrachtgever. Mocht er iets niet overeenkomen, dan nemen we eerst contact met jou op en daarna brengen we eventuele wijzigingen door aan de opdrachtgever.

Is er iets niet duidelijk of heb je vragen? Neem dan hier contact met ons op!
Wat kunnen we voor jou betekenen? Ready to hunt?
Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om samen te gaan werken? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, maar stel ze direct.
Arie Tuijnman Accountmanager