Werken bij FLEOX

Do you want to be a Lion?

FLEOX is een jonge organisatie die een andere manier van werken heeft, een manier waarbij jij je thuis gaat voelen en waar je gekneed gaat worden in jouw functie!

How do we work?


Het maakt mij niet uit als je er voor kiest om 10 uur op kantoor te verschijnen.
Het maakt mij niet uit of je er voor kiest om thuis te werken of op kantoor.
Het maakt mij niet uit als je werkt vanaf je laptop op het terras en geniet van het goede weer.

Jij bent de persoon voor FLEOX omdat wij er in geloven dat jij de beste persoon bent voor die functie, je past in onze cultuur en omdat wij er alle vertrouwen in hebben dat jij het voor elkaar gaat krijgen. Laat het gewoon weten wanneer ik je ergens mee kan faciliteren om je doelen te bereiken. Dan zullen wij er zijn.

We life in freedom?


Je hoeft mij niet uit te leggen waarom je een vrije dag nodig hebt.
Je hoeft mij niet uit te leggen dat je eerder naar huis wilt omdat je kind ziek is.
Je hoeft je niet te verontschuldigen voor het feit dat er meer zaken in je leven belangrijk zijn naast je werk.

Ja, wij vinden resultaten belangrijk, maar wij vinden het ook belangrijk dat het goed met je gaat en verwacht ook van je dat je goed voor jezelf zorgt. Wij zijn allemaal mensen. Wij zijn allemaal volwassenen. Ik ben ondernemer en vertrouw iedereen binnen de organisatie. Altijd. Wij zijn geen kinderdagverblijf voor volwassenen.

Do you want to be a lion?


Pas jij in deze cultuur en heb jij de juiste mindset? Kan jij je verantwoordelijkheid pakken met veel vrijheid? Dan is FLEOX de organisatie die jou verder helpt in jouw ontwikkeling. Voor de functie in de sales zoeken wij gedreven, sociale, vrolijke en gezellige mensen. Waarom? Dan kunnen we lachend onze doelstellingen halen.
Wat kunnen we voor jou betekenen? Ready to hunt?
Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om samen te gaan werken? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, maar stel ze direct.
Glenn van der Weerd Accountmanager

Meer artikelen