Over FLEAX

Nothing beats a LIONESS

Banen in de schoonmaak

Ben jij op zoek naar een baan in de schoonmaak? FLEAX staat klaar om jou te helpen! FLEAX is de gespecialiseerde schoonmaak tak van FLEOX. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften, en doen dit door middel van een persoonlijke aanpak. Werken als ZZP'er of liever op contract via FLEAX? Het kan allebei! Met ons uitgebreide netwerk en diverse projecten kunnen wij de perfecte match voor jou vinden. Schrijf je vandaag nog in en wij nemen snel contact met je op!

Over FLEAX

werken in de schoonmaak

FLEAX is een combinatie woord van Flexibel en Leaena (Leeuwin in het Latijns). Wij streven naar flexibiliteit, staan voor persoonlijkheid en proberen jouw wensen en behoeften met elkaar af te stemmen. Onze medewerkers houden nauw contact met jou via de telefoon, Whatsapp en zien jou als partner! Wij gaan met een respectvolle manier met elkaar om en vinden het erg belangrijk dat wij elkaar vertrouwen. Met passie helpen wij jou bij FLEAX. Ga jij de strijd met ons aan?
Binnen 5 werkdagen uitbetaald


BTW verlegd


Reactie binnen 1 werkdag


Fleox

a lion only bows to his lioness

Ik zoek personeel

Schoonmakers gezocht? FLEAX is de perfecte werkgever om je daarbij te helpen! Als organisatie begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is en dat je geen financieel risico wilt nemen. Of je nu een vast project of een tijdelijke klus hebt, wij zorgen voor de juiste oplossing. Met onze Rotterdamse mentaliteit, persoonlijke benadering en uitgebreide netwerk gaan wij de uitdaging aan om personeel te leveren dat aan jouw wensen en behoeften voldoet. Wij streven naar de perfecte match! Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Ontmoet ons
FLEAX team

We hunt together

Onze specialisten zijn toegewijd om jou te helpen. Met persoonlijke aandacht, directe communicatie en respectvolle samenwerking helpen wij jou. Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen jou graag verder!
Fleox

Queens of the Animals

Ga jij de strijd met ons aan?

FLEAX staat dagelijks voor jou klaar! Zodra jij je hebt ingeschreven wordt er contact met je opgenomen om telefonisch kennis te maken en eventueel een afspraak te maken bij ons op kantoor.